Tillbaka till vardagen! Nästan.

Jahaja, då har nästan detta dygn varit klart, och en ny vecka har börjat! För övrigt kan jag meddela att det är Ann som talar här, fick inloggningsuppgifterna av Linnea tidigare idag ^^ Man kan väl säga att Öjebyn gick ungefär som förväntat.

¤ Folk som borde ha blivit diskade blev inte diskade - På senaste tävlingen jag var på i Öjebyn blev jag diskad på 100 bröst för att det plaskade i vändningen, något som aldrig har hänt förut, men som det tydligen finns regler för... I helgen fanns det släpande armar i fjäril, tjuvstarter och felaktiga vändningar som uppenbarligen inte tycktes vara nog allvarliga för att bli diskade. Dags att förbättra synskärpan eller gå om funktionärsutbildningen?

¤ Sega meddelanden om diskningar - I och för sig inte så mycket att klaga på, men det är faktiskt irriterande när starten blir fördröjd på grund av att en diskning ska meddelas. Fråga: På hemmaplan och i Umeå blir det väldigt sällan så, varför måste det då vara så i Öjebyn?

¤ Inte många glada miner - Nej, det har ju varit många tävlingar på vädligt kort tid de senaste två månaderna. Vågspelet, Umeracet, NM, SUM-SIM och så nu Simiaden. Självklart kan man inte vara på topp alla tävlingarna, och både jag och många andra kände sig sega under helgen. Tala om att det blir skönt med december!

¤ Maten var faktiskt bra - Yohoo, ring Aftonbladet! Det var gott =) Om än jag bara åt söndagens lunch så kan jag ge bra betyg ;) Mycket bättre än tidigare! Hörde att lördagens mat inte var så tokig heller.

Ja, det är väl ungefär det man kan sammanfatta helgen som. Om någon har något att tillägga så är det bara att tala xD Nu ska jag troligen försöka ta och sova, har ju en trevlig engelsk bokrecension att se fram emot under morgondagen...

Åh, just ja, jag kanske borde säga att jag tycker det funkar utmärkt med att ha bytt klubb! =D

Skönt med en lugn helg...

..Tänker nog en del, men vi i Agruppen drar till Öjebyn imorgon för tävling!
Troligtvis den sista tävlingen för 2009..

Av erfarenhet så kan verkligen allt hända i Öjebyn!
Jag kan nästan satsa pengar på att det kommer bli en hel del tekniska problem och klagomål på maten under helgens gång, men vem vet jag kan ha fel. ;)
Vi lite äldre simmare har väl varit med om dom sakerna förr,  men nu när man tittar tillbaka i minnet kan man inget annat än skratta.

Nu ska jag gå och packa!
Ha det underbart

P.S. Endast 27 dagar kvar till julafton, skrämmande vad tiden går fort!

Over and out

bild från marcus blogg :)


SLUT PÅ HELG

Nu är SUMSIM helgen slut, tråkigt men sant. Fast helt ärligt så hade jag nog inte orkat simma en dag till,är jätte slut i musklerna och hela kroppen!

Idag i Norran var det ett repotage om tävlingen, det stod att Linnea ( Agruppen =D ), anton, linda och oskar( E gruppen) kvalde till in till det stora SUMSIMMET som går avstapeln lucia helgen =) Minns inte vars det skulle vara men men (A)
Ett stort grattis till dom och ett grattis till alla som tagit sina personliga rekord i helgen, bra jobbat! =)

 
 <---- Linda
 <--- Anton
 <--- oskar

Avslutar med en bildbomb på kämpen från Agruppen! :D


 
sum-sim dag 1

ja då var sum-sim dag 1 avklarad! :)

två skelleftesimmare vidare till riksfinalen än sålänge, (dock E-gruppen simmare) , Linda på 200 bröst och Anton på 200 medley och 100 rygg! grattis! :D
imogron är en ny dag emd nya chanser!

6 timmar och 58 minuter kvar!

Hejsan hoppsan! :D
Idag är det Fredag, dvs bara 7 timmar kvar tills insimmet inför SUMSIM börjar!
Det ska bli väldigt skönt att SUMSIM äger rum på hemma plan därför att då får vi sova i våra egna sängar, vet allt om bassängen och får ingen hemlängtan eftersom att Eddahallen är vårat andra hem.
Dåliga saker med att SUMSIM är i skellefteå är att vi inte får uppleva någon ny stad eller få se mer av det vackra Härnusand, inga spårade bussresor och inga små äventyr till tex ica.
Men det ska nog gå bra ändå! Jag peppar och ska paddla på utta helvete så får vi se sen hur det gick=)

Wish us in the A-group good luck! ;)Back on track!

Heeej! Nu kommer ett till inlägg så blir det mycket att läsa för våra tappra läsare ;)
Ett tack till våra trogna läsare som orkat kolla om vi skrivit fast vi nästan aldrig gör det..
Det ändrar vi på idag :D
Vi ska väl även ge ut lösenordet till Lina och Ann :D
Håller med i föregående inlägg att det är trevligt med nya simmare till gruppen!
Nu ska vi bara få Simon att bli peppad igen så är vi en stor och glad trupp! :D

Slänger in några bilder från det älskade träningslägret i Turkiet! Take me back!

 

Ett väldigt lyckad läger med mycket träning, sol, glass och skratt!


Avslutar inlägget med en bild på en läsare! Hon simmar inte i våran grupp utan i E gruppen fast nu har hon bytt till Täby.
 Hon är en väldigt glad tant som sprider glädje med sin flummiga humor och roliga skratt! Hoppas du har det bra och fortsätt följ våran blogg ;)
en efter längtad uppdatering! :D

kicki påpekade idag att den här bloggen var välldiiiiigt inaktiv, och visst kan vi hålla med om det..:S så här kommer ett inlägg ;)

i alla fall så är det SUM-SIM reg här hemma i skellefteå ihelgen, och vi 93:or och yngre peppar för fullt! :D
vi får hoppas att tävlingen blir lyckad, blir kanske nått inlägg om det efter helgen, vi får väll sen ;)

för inte så länge sen var dom flesta i E och A gruppen i väg på NM i Hofors, en mycket bra och rolig tävling!

och sen får jag ju inte glömma att skriva att i september var vi på träningsläger i Turkiet, som var hur kul som helst!!!!! :D

för övrigt har pontus börjat om och simma :D
lina och ann från byske har också börjat simma med oss :)
trevligt säger vi!


en bild på alla simmare när vi var i Turklaaaaand

RSS 2.0