Nog med vila!

Det bästa med att bo hyfsat långt från civilisationen är att man vänjer sig vid att inte vara beroende av att jämt ha en massa människor omkring sig. Sämst? Att efter nästan en vecka av isolering blir man i alla fall galen! I och för sig har jag kvar lite att göra, bland annat att se klart Schindler's List (Vem kom på idén med att dela upp den filmen på två skivor?), se uppföljaren till Wayne's World, försöka få The Sims 3 att funka, alternativt leta efter en bättre dator, valla skidorna och hoppas att temperaturen stiger lite grann. Här i Furuögrund är man beroende av bilar för att ta sig någonstans, och det är drygt ett år kvar tills det blir körkort för min del. Tills dess: ISOLERING!

Jag verkar i alla fall kunna totalglömma det där med att fokusera på att träna skidor om det fortsätter att vara femton minus och vräka ner snö. Ska bli riktigt kul att få komma ut ur huset, träna och träffa andra människor =D

Nåja, julen gick bra i år i alla fall!

//Ann

GOD JUL

God jul allihop och hoppas ni har en bra dag! :D

Nu är det ledigt!

Noll skola, noll simning! Fast jag kom just på att vi har läxa i Teknik Människa och Samhälle (Mer känt som TMS) över jullovet, men det är bara att finna sig i. Nåja, det är i alla fall riktigt härligt att få en vecka ledigt från allt. Däremot håller jag på att överlägga om att träna längdskidåkning under hela jullovet, så simningen kanske får vila lite grann. Men inventering ska det bli! Klockan 11:30 på Nyårsdagen... HALLELUJA! Jaja, det är väl som TMS-läxan, bara att finna sig i.

Sista träningen innan lovet var... Inte så seriös xD De sista två luckorna i julkalendern var väl det mest seriösa kändes det som. Step-up i fönstren och utfall runt bassängkanten. Lite insim, något typ av växlingsfrisim där allting till slut bara blev en enda röra, race med krokodilerna, avsim och så fika. Glömde jag något nu? Kanske inte. Kakan var i alla fall god x)

Ha en rolig jul i alla fall! //Ann

GRATTIS I EFTERSKOTT KICKI!

som fyllde år igår! :D

SUM-SIM Västerås

sitter just nu i sängen på hotellrummet här i Västerås, jag och linda sitter och tittar på Robinson på tvn, samtidigt som jag gör skolarbete. Bassängen gillas, fast sjukt trångt på insimmen :S maten är god och det mesta är på topp :D
imårron gäller det, håll tummarna! :D
nee nu ska jag gör klart mitt skolarbete om miljön ;)
/ Linnea

Gårdagens träning...

... Bestod av något så ordinärt som en julkalender. Ja, vad hade vi väntat oss, en påskkalender? MIDSOMMARKALENDER?!?! Innan jag spårar ur totalt (Något som inte bör hamna här, hör inte riktigt till ämnet xD) borde jag kanske nämna något om vad som gjordes. Förutsatt att mitt minne räcker så långt (Guldfiskvarning? Nej, nu får jag skärpa mig!)

Ett rätt normalt insim började det hela med. Därefter började lucköppningen.

400 frisim. Spetsigt.
Minns inte vad som kom efter det, men det kanske inte gör så mycket.
3 tvåhundringar, spec, frisim, spec.
Och här någonstans börjar mitt minne svikta ännu mer, men vad ***. Har ätit för många skumtomtar.
Sju 75: or där första 25 var ben, resten sammansatt med acc. Varannan frisim, varannan ryggsim.
6 hundringar frisim max.

Och så 125 avbad. Nu låg jag ju i bakvattnet under hela träningen, vill inte riskera att falla in i en fem månader lång svacka igen som förra säsongen, genom att träna för hårt med taskiga förutsättningar i kroppen. Tidiga torsdagsträningar brukar kunna vara rätt tunga för min del, men det är ju bara ett halvår kvar nu med det fullständigt bisarra schemat TE1D har begåvats med. Specialidrott, en halvtimmes rast och så idrott. Okej, man kan ligga i bakgrunden där också, men det brukar vara så kul ibland att man inte orkar tänka på att man egentligen är helt slutkörd (Som till exempel bounceboll i en sal som är ungefär 18 kvadrat stor). Och så slutar det som det gör. Vet ni vad det kallas?

Träningsvärk i benen!

Nej, jag borde ta och lägga ner nu innan jag kommer på någon annan ful/knasig/bisarr/makaber sak att skriva om. Ska se slutresultatet av Idol och hoppas att det går SUPERBRA för SUM-simmarna i helgen =) Enormt lycka till!

Öhum, just ja. För den som inte märkte det så var det tydligen Ann som talade här. Av någon anledning.

Lina hälsar på:)

Nu har jag äntligen hittat till agruppens blogg. Tyvärr så har jag ingen fungerande dator i min håla i stan men jag hopppas ända kunna skriva ett inlägg någon gång. :)

Efter helgen i öjebyn så kändes det ändå okej och även om det inte gick superbra så är jag ändå nöjd. Men nu sitter jag hemma och snorar och känner mig halvsjuk igen, men jag hoppas bli frisk snart igen!!!
Nu ska jag sjunka ner i soffan igen under min filt.

HA EN BRA KVÄLL :D

Christmasofmadness.blogg.se

Check this out!!
Simon som simmar i Agruppen (men nu har tagit ett uppehåll) har ett projektarbete. Han och hans två klasskamrater har spelat in en julkalender som jag tycker att ni ska titta till =)
I ett avsnitt så dyker det bland annat upp några "gäst skådespelare" från A gruppen,  håll utkik och se om ni känner igen oss när vi dyker upp ;)


http://www.christmasofmadness.blogg.se/

2 December
Bilderna är från förra årets "julavslutning" och med på bilden är:
Vendela, Ida, Chrissa, Benjmin och Pontus.

För övrigt så har Pontus beslutat sig för att sluta simma, igen...
Jag hoppas och troligtvis alla andra också hoppas att han tar förnuftet till fånga och börjar om snart igen. Om inte så hoppas vi på ett avslutningsfika med grabben!


Sidospår

Mycket härligare med snö än med regn, eller hur? =D Bortsett från alla enorma plogkanter.

RSS 2.0